HTML

Jó Kor Társkereső (www.jokor.hu)

A hagyományos és a netes társkeresés nehézségei, problémái, érdekességei

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Miért nem működnek a társkereső lehetőségek (irodák, net, stb)?

2009.04.15. 17:56 Jó Kor

Kedves Mindenki! Idén elkezdtem Kecskeméten egy társkereső irodát üzemeltetni, és mellette rendezvényeket is szervezek. A rendezvényekre azt hittem, hogy tódulni fog a nép, merthogy ilyen még nincs Kecskeméten és szerintem az alapötlet jó, valamint akik eljönnek, azok jól is érzik magukat. Korosztályonként (pl. 35-50/40-55 év közötti nők és férfiak) szervezem, és 10-10 fővel megy egy est, ahol egyszerű játékokat csinálunk, amik megkönnyítik az ismerkedést.

Havonta 1 alkalomra összejön ennyi ember (vagyis kb. 20 fő), de szó sincs arról, hogy egymás kezéből kapkodnák ki a kilincset. Nem hiszem, hogy egy 110 ezres városban 30-40 ember akar csak társat találni... :(

Szerintetek miért ez az érdektelenség? Mit kellene csinálni, ami vonzaná az embereket (konkrétan a társkeresőket) és hatékony is lenne? Mármint olyan értelemben hatékony, hogy valóban össze is jönnének általa az emberek?

Ilyen a weboldal: www.jokor-est.hu és a helyi újságokban is meg szoktam hirdetni az esteket.

Kíváncsian várom az ötleteket!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény társkeresés kecskemét ismerkedés kor est

A bejegyzés trackback címe:

https://jokor.blog.hu/api/trackback/id/tr441067023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása